banner



Φωτιεσ Χαλκιδικη - ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΒΝΤΕΟ | TASTV.gr ...

Φωτιεσ Χαλκιδικη - ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΒΝΤΕΟ | TASTV.gr .... Εστίες φωτιάς έχουν προκαλέσει οι κεραυνοί που έπεσαν στη χαλκιδική, με την πυροσβεστική να βρίσκεται στα σημεία και να επιχειρεί για να τις κατασβέσει! Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν υπάρξει αναφορές για φωτιές. Την ίδια στιγμή, εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει και σε περιοχές του δήμου κασσάνδρας στη χαλκιδική, σε άφυτο και φούρκα, με την πυροσβεστική να επισημαίνει και πάλι ότι το πιο πιθανόν είναι ότι. Την ίδια στιγμή, εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει και σε περιοχές του δήμου κασσάνδρας στη χαλκιδική, σε 'αφυτο και φούρκα, με την πυροσβεστική να επισημαίνει και πάλι ότι το πιο πιθανόν είναι ότι. Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερωθείτε για τα έκτακτα γεγονότα σε κοινωνία και πολιτική.

Sos χαλκιδική ο θανάσης παπακωνσταντίνου, ο αλκίνοος ιωαννίδης, ο παύλος παυλίδης, οι χαΐνηδες, ο δημήτρης μυστακίδης. Την ίδια στιγμή, εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει και σε περιοχές του δήμου κασσάνδρας στη χαλκιδική, σε 'αφυτο και φούρκα, με την πυροσβεστική να επισημαίνει και πάλι ότι το πιο πιθανόν είναι ότι. Εστίες φωτιάς έχουν προκαλέσει οι κεραυνοί που έπεσαν στη χαλκιδική, με την πυροσβεστική να βρίσκεται στα σημεία και να επιχειρεί για να τις κατασβέσει! Την ίδια στιγμή, εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει και σε περιοχές του δήμου κασσάνδρας στη χαλκιδική, σε 'αφυτο και φούρκα, με την πυροσβεστική να επισημαίνει και πάλι ότι το πιο πιθανόν είναι ότι. Μάλιστα, στο σημείο για τη φωτιά έσπευσαν για την κατάσβεση 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΟΥ
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΟΥ from 1.bp.blogspot.com
Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερωθείτε για τα έκτακτα γεγονότα σε κοινωνία και πολιτική. Όλα τα νέα της ημέρας από τους καλύτερους παρόχους συγκεντρωμένα στο. Σε κασσάνδρα και σιθωνία τα μέτωπα βίντεο. Sos χαλκιδική ο θανάσης παπακωνσταντίνου, ο αλκίνοος ιωαννίδης, ο παύλος παυλίδης, οι χαΐνηδες, ο δημήτρης μυστακίδης. Την ίδια στιγμή, εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει και σε περιοχές του δήμου κασσάνδρας στη χαλκιδική, σε 'αφυτο και φούρκα, με την πυροσβεστική να επισημαίνει και πάλι ότι το πιο πιθανόν είναι ότι. Πυρκαγιές στη σιθωνία και στην κασσάνδρα. Μάλιστα, στο σημείο για τη φωτιά έσπευσαν για την κατάσβεση 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Απίστευτη είναι η έκταση της πυρκαγιάς που κατακαίει την εύβοια κάτι που φαίνεται σε.

Την ίδια στιγμή, εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει και σε περιοχές του δήμου κασσάνδρας στη χαλκιδική, σε άφυτο και φούρκα, με την πυροσβεστική να επισημαίνει και πάλι ότι το πιο πιθανόν είναι ότι.

Πυρκαγιές στη σιθωνία και στην κασσάνδρα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν υπάρξει αναφορές για φωτιές. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι σε εξέλιξη το έργο της πυροσβεστικής για την κατάσβεσή τους. Sos χαλκιδική ο θανάσης παπακωνσταντίνου, ο αλκίνοος ιωαννίδης, ο παύλος παυλίδης, οι χαΐνηδες, ο δημήτρης μυστακίδης. Μάλιστα, στο σημείο για τη φωτιά έσπευσαν για την κατάσβεση 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Πυρκαγιά σε δύσβατη δασική περιοχή στη φούρκα. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 20:56. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στο σημείο παρθενώνας πάνω από τον μαρμαρά. Ισχυροί άνεμοι ξέσπασαν την τελευταία ώρα στη χαλκιδική σε συνδυασμό με έντονη βροχόπτωση. Την ίδια στιγμή, εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει και σε περιοχές του δήμου κασσάνδρας στη χαλκιδική, σε 'αφυτο και φούρκα, με την πυροσβεστική να επισημαίνει και πάλι ότι το πιο πιθανόν είναι ότι. Την ίδια στιγμή, εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει και σε περιοχές του δήμου κασσάνδρας στη χαλκιδική, σε άφυτο και φούρκα, με την πυροσβεστική να επισημαίνει και πάλι ότι το πιο πιθανόν είναι ότι. To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό χαλκιδικής και καθημερινά, από τον μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη χαλκιδική. Απίστευτη είναι η έκταση της πυρκαγιάς που κατακαίει την εύβοια κάτι που φαίνεται σε.

Δύο πύρινα μέτωπα εξελίσσονται στη χαλκιδική, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε τόσο στο σημείο παρθενώνας του μαρμαρά όσο και στο πόρτο καρράς. Σταθμευμένο αυτοκίνητο στην ολυμπιάδα στη χαλκιδική πήρε φωτιά τα ξημερώματα της τρίτης. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι σε εξέλιξη το έργο της πυροσβεστικής για την κατάσβεσή τους. Την ίδια στιγμή, εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει και σε περιοχές του δήμου κασσάνδρας στη χαλκιδική, σε 'αφυτο και φούρκα, με την πυροσβεστική να επισημαίνει και πάλι ότι το πιο πιθανόν είναι ότι. Σε κασσάνδρα και σιθωνία τα μέτωπα βίντεο.

Χαλκιδική: Ανησυχία για... φωτιές στις παραλίες λόγω των ...
Χαλκιδική: Ανησυχία για... φωτιές στις παραλίες λόγω των ... from www.voria.gr
Σταθμευμένο αυτοκίνητο στην ολυμπιάδα στη χαλκιδική πήρε φωτιά τα ξημερώματα της τρίτης. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερωθείτε για τα έκτακτα γεγονότα σε κοινωνία και πολιτική. Ορατή από τη χαλκιδική η φωτιά της εύβοιας. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι σε εξέλιξη το έργο της πυροσβεστικής για την κατάσβεσή τους. Φωτιές από κεραυνούς στη χαλκιδική: Πυρκαγιές στη σιθωνία και στην κασσάνδρα. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι σε εξέλιξη το έργο της πυροσβεστικής για την κατάσβεσή τους.

Πυρκαγιές στη σιθωνία και στην κασσάνδρα.

Πυρκαγιές στη σιθωνία και στην κασσάνδρα. Υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που ξέσπασαν το βράδυ της τετάρτης στην χαλκιδική. Την ίδια στιγμή, εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει και σε περιοχές του δήμου κασσάνδρας στη χαλκιδική, σε 'αφυτο και φούρκα, με την πυροσβεστική να επισημαίνει και πάλι ότι το πιο πιθανόν είναι ότι. Δύο πύρινα μέτωπα εξελίσσονται αυτή την ώρα στη χαλκιδική. Σταθμευμένο αυτοκίνητο στην ολυμπιάδα στη χαλκιδική πήρε φωτιά τα ξημερώματα της τρίτης. Μάλιστα, στο σημείο για τη φωτιά έσπευσαν για την κατάσβεση 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Δύο πύρινα μέτωπα εξελίσσονται στη χαλκιδική, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε τόσο στο σημείο παρθενώνας του μαρμαρά όσο και στο πόρτο καρράς. Απίστευτη είναι η έκταση της πυρκαγιάς που κατακαίει την εύβοια κάτι που φαίνεται σε. Ειδικότερα, σύμφωνα με την πυροσβεστική σε όλα τα μέτωπα που ξέσπασαν απόψε το βράδυ σε όλη τη χαλκιδική επιχειρούν 100 πυροσβέστες και 50 υδροφόρα οχήματα. Sos χαλκιδική ο θανάσης παπακωνσταντίνου, ο αλκίνοος ιωαννίδης, ο παύλος παυλίδης, οι χαΐνηδες, ο δημήτρης μυστακίδης. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 20:56. Πυργαγιές / σε εξέλιξη φωτιές σε 5 διαφορετικές εστίες στη χαλκιδική. Ισχυροί άνεμοι ξέσπασαν την τελευταία ώρα στη χαλκιδική σε συνδυασμό με έντονη βροχόπτωση.

Πυρκαγιές στη σιθωνία και στην κασσάνδρα. Επίσης, φωτιά ξέσπασε και στο πόρτο καρράς. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στο σημείο παρθενώνας πάνω από τον μαρμαρά. Δύο πύρινα μέτωπα εξελίσσονται αυτή την ώρα στη χαλκιδική. Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερωθείτε για τα έκτακτα γεγονότα σε κοινωνία και πολιτική.

XENIOS ZEUS HOTEL - Δημήτρης Γ. Λουζικιώτης - Ολοκληρωμένη ...
XENIOS ZEUS HOTEL - Δημήτρης Γ. Λουζικιώτης - Ολοκληρωμένη ... from www.louzikiotis.gr
Πυργαγιές / σε εξέλιξη φωτιές σε 5 διαφορετικές εστίες στη χαλκιδική. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι σε εξέλιξη το έργο της πυροσβεστικής για την κατάσβεσή τους. Την ίδια στιγμή, εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει και σε περιοχές του δήμου κασσάνδρας στη χαλκιδική, σε 'αφυτο και φούρκα, με την πυροσβεστική να επισημαίνει και πάλι ότι το πιο πιθανόν είναι ότι. Πυρκαγιά σε δύσβατη δασική περιοχή στη φούρκα. Φωτιές από κεραυνούς στη χαλκιδική: Την ίδια στιγμή, εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει και σε περιοχές του δήμου κασσάνδρας στη χαλκιδική, σε 'αφυτο και φούρκα, με την πυροσβεστική να επισημαίνει και πάλι ότι το πιο πιθανόν είναι ότι. Υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που ξέσπασαν το βράδυ της τετάρτης στην χαλκιδική. Όλα τα νέα της ημέρας από τους καλύτερους παρόχους συγκεντρωμένα στο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται τρία πύρινα μέτωπα σε διάφορα σημεία στη χαλκιδική, λόγω των κεραυνών που προήλθαν από την κακοκαιρία.

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερωθείτε για τα έκτακτα γεγονότα σε κοινωνία και πολιτική. To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό χαλκιδικής και καθημερινά, από τον μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη χαλκιδική. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 20:56. Σε εξέλιξη βρίσκονται τρία πύρινα μέτωπα σε διάφορα σημεία στη χαλκιδική, λόγω των κεραυνών που προήλθαν από την κακοκαιρία. Την ίδια στιγμή, εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει και σε περιοχές του δήμου κασσάνδρας στη χαλκιδική, σε 'αφυτο και φούρκα, με την πυροσβεστική να επισημαίνει και πάλι ότι το πιο πιθανόν είναι ότι. Όλα τα νέα της ημέρας από τους καλύτερους παρόχους συγκεντρωμένα στο. Πυρκαγιές στη σιθωνία και στην κασσάνδρα. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι σε εξέλιξη το έργο της πυροσβεστικής για την κατάσβεσή τους. Μάλιστα, στο σημείο για τη φωτιά έσπευσαν για την κατάσβεση 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Σε κασσάνδρα και σιθωνία τα μέτωπα βίντεο. Πυρκαγιά σε δύσβατη δασική περιοχή στη φούρκα. Απίστευτη είναι η έκταση της πυρκαγιάς που κατακαίει την εύβοια κάτι που φαίνεται σε. Την ίδια στιγμή, εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει και σε περιοχές του δήμου κασσάνδρας στη χαλκιδική, σε 'αφυτο και φούρκα, με την πυροσβεστική να επισημαίνει και πάλι ότι το πιο πιθανόν είναι ότι.

0 Response to "Φωτιεσ Χαλκιδικη - ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΒΝΤΕΟ | TASTV.gr ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel